Соленки с глазура

Необходими продукти
За тестото:
600 грама брашно
200 грама масло
30 грама мая
0,200 л прясно мляко
1 жълтък
сол
За глазурата:
2 белтъка
1 жълтък
2 ч. л. брашно
сол
Начин на приготвяне:
Смесете брашното с маслото, прибавете маята, жълтъка, млякото и замесете тесто. Оставете го да постои половин час. След това направете рулца от него, нарежете ги на парчета и оформете соленките по избор. Наредете в тава и намажете с глазурата, приготвена от гореизброените съставки. Печете, докато станат готови.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ КАЛИЕВА СОЛ 200 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Какво лекува английската сол
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Тутманик
- Натурални заместители на солта
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Бързи питки без месене
- Хрупкави домашни солети
- Домашно парено тесто
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
Коментари към Соленки с глазура