Соленки с глазура
Необходими продукти
За тестото:
600 грама брашно
200 грама масло
30 грама мая
0,200 л прясно мляко
1 жълтък
сол
За глазурата:
2 белтъка
1 жълтък
2 ч. л. брашно
сол
Начин на приготвяне:
Смесете брашното с маслото, прибавете маята, жълтъка, млякото и замесете тесто. Оставете го да постои половин час. След това направете рулца от него, нарежете ги на парчета и оформете соленките по избор. Наредете в тава и намажете с глазурата, приготвена от гореизброените съставки. Печете, докато станат готови.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
АРОМАНДИСЕ АЛТЕРНАТИВЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОБИКНОВЕНАТА СОЛ С НАСИТЕН ВКУС 70 г
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КАЛИЕВА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Какво лекува английската сол
- Тутманик
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Какви ползи и вреди носи консумацията на йодирана сол
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Натурални заместители на солта
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Солеви разтвори
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Соленки с глазура