Сметанов сос с чесън, кашкавал и бяло вино

Необходими продукти:
200 милилитра сметана
2 скилидки чесън
1 супена лъжица бяло вино
175 грама кашкавал
смляно индийско орехче
смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Налейте сметаната в подходящ съд и затоплете на слаб огън (не позволявайте да заври). Настържете кашкавала на ситно и го добавете към сметаната. Чесъна смелете много ситно и го сложете в соса заедно с останалите подправки. Разбъркайте всичко добре, налейте виното, разбъркайте още веднъж. Нека сосът се вари в продължение на 3 минути и сте готови.
Идеално допълнение към пържените картофи.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Сос Бъфало
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Полезна ли е заквасената сметана
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Чийзкейк Фереро
Коментари към Сметанов сос с чесън, кашкавал и бяло вино