Сладка царевица с гъби, лук и масло

Необходими продукти:
2 супени лъжици масло
1 глава лук
1/2 зелена чушка по желание
1/2 червена чушка по желание
1 малка люта чушка
2 супени лъжици кориандър
350 грама сладка царевица
125 грама гъби
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте мазнината в тиган с дебело дъно, прибавете нарязания лук, почистените от семената и нарязани чушки (ако ще използвате), също лютата чушка. Пържете всичко в продължение на 5 - 7 минути, бъркайки непрекъснато, докато зеленчуците омекнат. След това прибавете сладката царевица, кориандъра, гъбите, черен пипер и сол на вкус. Оставете на котлона за още 5 минути, разбърквайки леко през това време. Гарнитурата е готова. Вече може да прехвърлите в подходящ съд и да поднесете с основното ястие.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ С ЦАРЕВИЦА 200 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 11 A ПЯСЪЧНО ПЕПЕЛНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Консервирана царевица (кочани)
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Печена царевица на скара с ароматно масло
- Царевица, Кукуруз
Коментари към Сладка царевица с гъби, лук и масло