Сладка бутер баница с крема сирене и канела
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
400 грама крема сирене
200 грама захар + 2 супени лъжици
1 чаена лъжица ванилов екстракт
100 грама масло
1 чаена лъжица смляна канела
Начин на приготвяне:
Размразете тестото, половината от него разточете под формата на правоъгълник с размери 22 х 33 сантиметра и разпределете по дъното на форма със същите параметри.
В купа смесете клема сиренето със захарта, прибавете ваниловия екстракт и разбъркайте старателно. Може да разбиете с миксер.
Нанесете получения крем върху основата в тавата и го покрийте с останалото тесто. Не притискайте и не прищипвайте краищата.
Полейте с разтопеното масло и поръсете с канела.
Изпечете в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 25-30 минути, докато се образува златиста коричка на повърхността.
Добър апетит!
Снимка: allrecipes.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Сладки бутер сълзички с канела
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
- Сладкиш от бутер тесто с лимонов крем
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Бутерки с крема сирене и боровинки
- Многолистно тесто с мая
Коментари към Сладка бутер баница с крема сирене и канела