Слабоалкохолна ябълкова напитка със стафиди и канела

Необходими продукти:
1 килограм сушени ябълки
10 литра вода
стафиди на вкус
канела на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете нарязаните и изсушени ябълки в подходящ съд (бутилка или друго), налейте студената преварена вода и покрийте плътно с парче плат. Оставете на студено място за 2 - 3 дни, без да отваряте. След това преместете в мазе, изба или друго подобно помещение, където течността трябва да започне ферментира.
Когато процесът започне, прибавете стафидите, малко канела и затворете съда с коркова тапа. Оставете течността да престои няколко седмици и напитката е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ЗА ЖЕНАТА 50 мл
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
БИОХЕРБА ЧАЙ ФИЛТЪР ЯБЪЛКА И КАНЕЛА * 20
Л'АНДЖЕЛИКА SUPREME CARE ДУШ-ГЕЛ/ПЯНА ЗА ВАНА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Препарати, съдържащи желязо
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Леснодостъпни средства срещу махмурлук
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Употреба на лекарства с алкохол
- Опасно ли е рязкото спиране на алкохола?
- Алкохол в кръвта
- Клонидин
Коментари към Слабоалкохолна ябълкова напитка със стафиди и канела