Сироп от червено вино с канела

Необходими продукти:
2 звездички анасон
3 зрънца кардамон
1 дафинов лист
200 грама захар
500 милилитра червено десертно вино
2 пръчки канела
3 зрънца бахар
Начин на приготвяне:
Налейте виното в тенджера, прибавете захарта. Когато сместа кипне, намалете температурата на котлона и нека се вари на бавен огън в продължение на 30-40 минути.
След това прибавете подправките, оставете виното да се вари още 5 минути и прецедете.
Щом напитката се охлади достатъчно, затворете съда с капак я приберете в хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
БЪЗ сироп 500 мл. ЖИВИТА
РЕСКЮ ГЪМИС дъвчащи бонбони * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Видове лекарствени форми
- Направете си домашен сироп от живовляк против кашлица
- Направете си сироп от ябълки, моркови и цвекло за подобряване на кръвната картина
- Сиропиран орехов сладкиш с коняк, канела и портокалова кора
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Домашен ягодов сироп
- Облекчете кашлицата с мед и черен пипер
- Направете си сироп от акация срещу грип, простуда и стомашни спазми
- Как да си приготвим домашен сироп от бъз за подсилване на имунитета
- Елиминирайте камъните в бъбреците със сироп от мед, зехтин, лимон, магданоз и пудра захар
Коментари към Сироп от червено вино с канела