Сангрия с червено вино и ябълки
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша вода
- 1/2 чаена чаша захар
- 750 милилитра червено вино /каберне/
- 2 големи ябълки, почистени и нарязани на резени
- 2 чаени чаши ябълков сайдер
- 1 голям портокал, добре измит и нарязан на резени
- 2 пръчици канела
- 1/2 чаена лъжичка канела
- 1/4 чаена лъжичка индийско орехче, смляно
Начин на приготвяне:
- В малка тенджера загрейте водата, захарта, канелата и индийското орехче на средно силен огън.
- Варете сместа около 2-3 минути, докато захарта се разтопи напълно.
- В голяма кана налейте червеното вино и ябълковия сайдер.
- Добавете захарния сироп, ябълките, портокалите и пръчиците канела.
- Съхранявайте сангрията в хладилник за минимум 4 часа, а най-добре за през нощта.
- Поднесете напитката, гарнирана с парченца плодове.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Класическа испанска сангрия
- Червено вино против холестерол
- Две чаши червено вино на ден предпазват от сърдечни проблеми
- Сос с червено вино за месо
- Безалкохолна сангрия с плодове
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Една чаша червено вино на ден намалява риска от рак на гърдата
- 5 невероятни ползи за здравето от червеното вино
- Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил
Коментари към Сангрия с червено вино и ябълки