Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши вода
- 50 грама черен шоколад
- бутилка сухо червено вино
- 100 милилитра коняк
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
Смесете водата и шоколада, поставете върху слаб огън и нека комбинацията кипне, след което охладете малко.
Налейте затопленото вино, прецедете и тогава добавете коняка (може да използвате уиски).
Разбийте яйцето с 3 супени лъжици вода и съединете с останалите съставки.
Пуншът е готов за сервиране.
Наздраве!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО САНГУЕ ДИ ДЖУДА ЧЕРВЕНО 750 мл.
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ПРОМОНАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 500 мг * 90 SWH117
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Студен безалкохолен цитрусов пунш
- Червено вино против холестерол
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Сос с червено вино за месо
- 5 невероятни ползи за здравето от червеното вино
- Червено вино
- Празничен пунш с плодове
- Пушачите могат да укрепят здравето си с червено вино
- Пиенето на червено вино ни помага да отслабнем
Коментари към Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце