Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши вода
- 50 грама черен шоколад
- бутилка сухо червено вино
- 100 милилитра коняк
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
Смесете водата и шоколада, поставете върху слаб огън и нека комбинацията кипне, след което охладете малко.
Налейте затопленото вино, прецедете и тогава добавете коняка (може да използвате уиски).
Разбийте яйцето с 3 супени лъжици вода и съединете с останалите съставки.
Пуншът е готов за сервиране.
Наздраве!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Червеното вино може да намали възпалението при астма и ХОББ
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Студен безалкохолен цитрусов пунш
- Студен пунш от лимони и портокали с шампанско
- Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил
- Празничен пунш с плодове
- Млечен пунш с яйце и коняк
- Студен кокосов пунш с ром
- Пушачите могат да укрепят здравето си с червено вино
Коментари към Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце