Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши вода
- 50 грама черен шоколад
- бутилка сухо червено вино
- 100 милилитра коняк
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
Смесете водата и шоколада, поставете върху слаб огън и нека комбинацията кипне, след което охладете малко.
Налейте затопленото вино, прецедете и тогава добавете коняка (може да използвате уиски).
Разбийте яйцето с 3 супени лъжици вода и съединете с останалите съставки.
Пуншът е готов за сервиране.
Наздраве!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Червено вино против холестерол
- Млечен пунш с ром и канела
- Сангрия с червено вино и ябълки
- Две чаши червено вино на ден предпазват от сърдечни проблеми
- Празничен пунш с плодове
- Студен плодов пунш
- Студен пунш от червена боровинка и портокал
- Лимонов пунш с бяло вино
- Джинджифилов яйчен пунш
Коментари към Пунш от червено вино с шоколад, коняк и яйце