Ябълков пунш с портокал, джинджифил и канела

Необходими продукти:
парче пресен джинджифил (около сантиметър)
1 ябълка
1 литър натурален сок от ябълки и портокали
пръчка канела
2 зрънца карамфил
щипка анасон
няколко парченца портокалови корички
Начин на приготвяне:
Нарежете корена джинджифил на ситно, смесете го с нарязаната на малки кубчета ябълка и залейте с литър прясно изцеден сок от портокали и ябълки. Сложете пръчка канела, щипка анасон, две зрънца карамфил и настъргана или нарязана портокалова кора на вкус.
Поставете съда на котлона и нека съдържанието му кипне. След няколко минути свалете от огъня и оставете да се запари за половин час.
Поднесете напитката топла.
Снимка: 100let-bez-bed.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
МАТИСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ С ДЖИНДЖИФИЛ И КУРКУМА ОРГАНИК НЕФИЛТРИРАН 500 мл
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
МАКСИСТИМ XL саше * 5 НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
- Ябълкова пита с фурми и орехи
- Ябълков чийзкейк с орехи и канела
- Пригответе си огнен сайдер за подсилване на имунитета
Коментари към Ябълков пунш с портокал, джинджифил и канела