Ябълков пунш с портокал, джинджифил и канела

Необходими продукти:
парче пресен джинджифил (около сантиметър)
1 ябълка
1 литър натурален сок от ябълки и портокали
пръчка канела
2 зрънца карамфил
щипка анасон
няколко парченца портокалови корички
Начин на приготвяне:
Нарежете корена джинджифил на ситно, смесете го с нарязаната на малки кубчета ябълка и залейте с литър прясно изцеден сок от портокали и ябълки. Сложете пръчка канела, щипка анасон, две зрънца карамфил и настъргана или нарязана портокалова кора на вкус.
Поставете съда на котлона и нека съдържанието му кипне. След няколко минути свалете от огъня и оставете да се запари за половин час.
Поднесете напитката топла.
Снимка: 100let-bez-bed.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛОКСИ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 300 мл
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 60 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ УСПОКОЕНИЕ
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Ябълков десерт със стафиди и орехи
- Диета с ябълки за 7 дни
- Сок от ябълки
- Плодова салата с крем
- Панацеята, наречена ябълков оцет
Коментари към Ябълков пунш с портокал, джинджифил и канела