Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил
Необходими продукти:
1 литър червено вино
120 милилитра водка
100 грама захар
120 грама стафиди без семена
150 грама бадеми
1 пръчка канела
8 зрънца карамфил
10 грама настърган джинджифил
Начин на приготвяне:
Измийте стафидите, сложете ги в тенджера, добавете бадемите, захарта и подправките. Налейте виното и водката, поставете на котлона, сгорещете, но не допускайте сместа да заври. Точно преди да кипне, свалете от огъня и оставете за 2 часа. Непосредствено преди да поднесете, затоплете леко на слаб огън и налейте напитката в подходящи чаши.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Водка с тоник и лимон
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Коктейл Черно кадифе
- Детоксикиращ коктейл с моркови и банани
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Червено вино против холестерол
- Леден коктейл с Бейлис, водка и Калуа
- Коктейл с ябълков сайдер и бадемов ликьор
- Сангрия с червено вино и ябълки
- Две чаши червено вино на ден предпазват от сърдечни проблеми
Коментари към Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил