Сиренки с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сирене
500 грама готово тесто
3 скилидки чесън
1 супена лъжица сметана
1 яйце
50 грама кашкавал
2 супени лъжици зехтин
магданоз
подправки по желание и на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно магданоза и чесъна, сиренето намачкайте с помощта на вилица, смесете тези продукти и към тях прибавете зехтина. Разбъркайте всичко старателно.
Разбийте яйцето с 1 супена лъжица сметана, с тази комбинация ще намажете сиренките по-късно.
Разточете готовото тесто под формата на правоъгълник върху плот, посипан с брашно. Разпределете получената плънка по повърхността и разпределете равномерен тънък слой. Навийте руло и го нарежете на малки парчета. Тях намажете с подготвената смес от яйце и сметана, поръсете с настърган кашкавал.
Подредете сиренките в тава, чието дъно сте покрили с хартия за печене и подмазали с мазнина. Поставете ги в загрята до 180 градуса фурна и нека се приготвят в продължение на 10 - 15 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОМАГНАЛАБС ИМУНАЙЗ капсули * 30
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл ЗДРАВНИЦА
СУОНСЪН ДОБАВКА ЗА НОРМАЛНА ЦИРКУЛАЦИЯ НА КРЪВТА капсули * 60
ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули * 60 ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
Коментари към Сиренки с чесън и кашкавал