Сиренки с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сирене
500 грама готово тесто
3 скилидки чесън
1 супена лъжица сметана
1 яйце
50 грама кашкавал
2 супени лъжици зехтин
магданоз
подправки по желание и на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно магданоза и чесъна, сиренето намачкайте с помощта на вилица, смесете тези продукти и към тях прибавете зехтина. Разбъркайте всичко старателно.
Разбийте яйцето с 1 супена лъжица сметана, с тази комбинация ще намажете сиренките по-късно.
Разточете готовото тесто под формата на правоъгълник върху плот, посипан с брашно. Разпределете получената плънка по повърхността и разпределете равномерен тънък слой. Навийте руло и го нарежете на малки парчета. Тях намажете с подготвената смес от яйце и сметана, поръсете с настърган кашкавал.
Подредете сиренките в тава, чието дъно сте покрили с хартия за печене и подмазали с мазнина. Поставете ги в загрята до 180 градуса фурна и нека се приготвят в продължение на 10 - 15 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ТАЙП ЗЕРО АЗОТЕН ОКСИД капсули * 150
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Как правилно да замразим различните видове тесто
Коментари към Сиренки с чесън и кашкавал