Свински рулца с орехи и чесън
Необходими продукти:
500 грама свинско филе
орехови ядки на вкус
връзка копър
чесън на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете месото и го начукайте добре от двете страни, овкусявайки със сол и черен пипер.
Направете плънката. Нарежете копъра и ореховите ядки, смелете ги заедно и смесете с намачкания чесън. Количествата определете сами според вкусовите си предпочитания.
Разпределете сместа върху парчетата месо и оформете рула, които "затворете" с помощта на клечка за зъби или друго подходящо приспособление.
Увийте рулцата във фолио и ги поставете в тава. Налейте 1 сантиметър вода на дъното и изпечете във фурната при 200 градуса в продължение на 45 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински рулца с плънка от гъби с ябълки и лук
- Свински рулца с плънка от гъби и кашкавал в картофена панировка
- Свински рулца с гъби в бял сос
- Свински рулца със спанак и бекон
- Свински рулца с кашкавал и чесън
- Свински рулца с шунка и кисели краставички, задушени в сос
- Свински рулца с плънка от ананас и кашкавал във винен сос
- Свински рулца с плънка от сини сливи в сметанов сос
- Свински рулца с орехи и сушени сини сливи в хрупкава панировка
- Свински рулца с кашкавал и сушени сини сливи
Коментари към Свински рулца с орехи и чесън