Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински рулца със спанак и бекон

Свински рулца със спанак и бекон

Свински рулца със спанак и бекон - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама крехко свинско месо
  • 100 грама замразен спанак
  • 200 грама бекон
  • 50 грама кашкавал
  • сол
  • босилек
  • олио

 

Начин на приготвяне:

Разрежете свинското така, че да се получи лист, който начукайте и подправете със сол и смлян черен пипер.

Запържете спанака за 3 минути, долейте малко вода, поставете капак и задушете за десет минути.

Разпределете го върху месната основа и поръсете с едро настъргания кашкавал.

Навийте руло, което облечете в ивици бекон и закрепете с помощта на клечки за зъби или използвайте дървени шишчета.

Поставете рулото в подмазана с олио тава и го изпечете при температура от 200 градуса за около 50-60 минути.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cookforfun.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноАнкетиЛайфстайл