Свински рулца със спанак и бекон
Необходими продукти:
- 500 грама крехко свинско месо
- 100 грама замразен спанак
- 200 грама бекон
- 50 грама кашкавал
- сол
- босилек
- олио
Начин на приготвяне:
Разрежете свинското така, че да се получи лист, който начукайте и подправете със сол и смлян черен пипер.
Запържете спанака за 3 минути, долейте малко вода, поставете капак и задушете за десет минути.
Разпределете го върху месната основа и поръсете с едро настъргания кашкавал.
Навийте руло, което облечете в ивици бекон и закрепете с помощта на клечки за зъби или използвайте дървени шишчета.
Поставете рулото в подмазана с олио тава и го изпечете при температура от 200 градуса за около 50-60 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cookforfun.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински рулца с плънка от гъби с ябълки и лук
- Свински рулца с плънка от гъби и кашкавал в картофена панировка
- Свински рулца с гъби в бял сос
- Свински рулца с кашкавал и чесън
- Свински рулца с шунка и кисели краставички, задушени в сос
- Свински рулца с орехи и чесън
- Свински рулца с плънка от ананас и кашкавал във винен сос
- Свински рулца с плънка от сини сливи в сметанов сос
- Свински рулца с орехи и сушени сини сливи в хрупкава панировка
- Свински рулца с кашкавал и сушени сини сливи
Коментари към Свински рулца със спанак и бекон