Свински ребърца с кисело зеле и ябълки

Необходими продукти:
свински ребърца
кисело зеле
лук
ябълка
олио
прясно смлян черен пипер
сол
Количествата на продуктите определете сами според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата.
Лука нарежете на полукръгчета или на четвъртинки.
Нагорещете олио в подходящ съд и в него изпържете ребрата на силен огън до получаването на червеникава коричка.
След това прибавете лука към тях и нека се пържи заедно с месото до златисто.
На този етап трябва да прибавите нарязана на малки парчета ябълка.
Запържете леко и поръсете с прясно смлян черен пипер.
Нарежете киселото зеле на ситно (може да измиете предварително, ако предпочитате).
Налейте зелева чорба или вода, но не много, защото ястието трябва да се задушава, а не да се вари. Затворете съда с капак и оставете да се приготвя на слаб огън до готовност на продуктите.
Може да направите и във фурната по същия начин.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
МАТИСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ С ДЖИНДЖИФИЛ И КУРКУМА ОРГАНИК НЕФИЛТРИРАН 500 мл
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
МАКСИСТИМ XL саше * 5 НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Диета с ябълки за 7 дни
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълков чийзкейк с орехи и канела
- Пригответе си огнен сайдер за подсилване на имунитета
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
Коментари към Свински ребърца с кисело зеле и ябълки