Свински ребърца с кисело зеле и ябълки

Необходими продукти:
свински ребърца
кисело зеле
лук
ябълка
олио
прясно смлян черен пипер
сол
Количествата на продуктите определете сами според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата.
Лука нарежете на полукръгчета или на четвъртинки.
Нагорещете олио в подходящ съд и в него изпържете ребрата на силен огън до получаването на червеникава коричка.
След това прибавете лука към тях и нека се пържи заедно с месото до златисто.
На този етап трябва да прибавите нарязана на малки парчета ябълка.
Запържете леко и поръсете с прясно смлян черен пипер.
Нарежете киселото зеле на ситно (може да измиете предварително, ако предпочитате).
Налейте зелева чорба или вода, но не много, защото ястието трябва да се задушава, а не да се вари. Затворете съда с капак и оставете да се приготвя на слаб огън до готовност на продуктите.
Може да направите и във фурната по същия начин.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА С НАТУРАЛНИ AHA И BHA 30 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Диета с ябълки за 7 дни
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Лечебните свойства на ябълковия оцет
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Шоколадова ябълка
Коментари към Свински ребърца с кисело зеле и ябълки