Свински ребърца с кисело зеле и ябълки
Необходими продукти:
свински ребърца
кисело зеле
лук
ябълка
олио
прясно смлян черен пипер
сол
Количествата на продуктите определете сами според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата.
Лука нарежете на полукръгчета или на четвъртинки.
Нагорещете олио в подходящ съд и в него изпържете ребрата на силен огън до получаването на червеникава коричка.
След това прибавете лука към тях и нека се пържи заедно с месото до златисто.
На този етап трябва да прибавите нарязана на малки парчета ябълка.
Запържете леко и поръсете с прясно смлян черен пипер.
Нарежете киселото зеле на ситно (може да измиете предварително, ако предпочитате).
Налейте зелева чорба или вода, но не много, защото ястието трябва да се задушава, а не да се вари. Затворете съда с капак и оставете да се приготвя на слаб огън до готовност на продуктите.
Може да направите и във фурната по същия начин.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 60 мл
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ГАНЧЕВ СОК ЯБЪЛКИ И ЧЕРЕШИ 750 мл
БИСПОЛ СВЕЩ В ЧАША С АРОМАТ НА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА sn71s-20
ХИП БИО ПЮРЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ С ЯБЪЛКА 125 г 4203
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Диета с ябълки за 7 дни
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
- Ябълка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Как печените ябълки помагат да отслабнем
Коментари към Свински ребърца с кисело зеле и ябълки