Свински ребърца с кисело зеле и ябълки

Необходими продукти:
свински ребърца
кисело зеле
лук
ябълка
олио
прясно смлян черен пипер
сол
Количествата на продуктите определете сами според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата.
Лука нарежете на полукръгчета или на четвъртинки.
Нагорещете олио в подходящ съд и в него изпържете ребрата на силен огън до получаването на червеникава коричка.
След това прибавете лука към тях и нека се пържи заедно с месото до златисто.
На този етап трябва да прибавите нарязана на малки парчета ябълка.
Запържете леко и поръсете с прясно смлян черен пипер.
Нарежете киселото зеле на ситно (може да измиете предварително, ако предпочитате).
Налейте зелева чорба или вода, но не много, защото ястието трябва да се задушава, а не да се вари. Затворете съда с капак и оставете да се приготвя на слаб огън до готовност на продуктите.
Може да направите и във фурната по същия начин.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА ALPINE HERBS филтър * 15
НовЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ 20 мл.
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛКЕМИЛА БИО САПУН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ С АРОМАТ НА ЯБЪЛКА И ШИПКА 100 г
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ АНТИ СТРЕС
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ ШАМПОАН 250 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Диета с ябълки за 7 дни
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ябълка
- Ябълков сладкиш с грис
- Ябълковият оцет се бори с килограмите и целулита
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
Коментари към Свински ребърца с кисело зеле и ябълки