Свински ребърца с кисело зеле и ябълки
Необходими продукти:
свински ребърца
кисело зеле
лук
ябълка
олио
прясно смлян черен пипер
сол
Количествата на продуктите определете сами според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:

Разрежете ребърцата.

Лука нарежете на полукръгчета или на четвъртинки.

Нагорещете олио в подходящ съд и в него изпържете ребрата на силен огън до получаването на червеникава коричка.

След това прибавете лука към тях и нека се пържи заедно с месото до златисто.

На този етап трябва да прибавите нарязана на малки парчета ябълка.

Запържете леко и поръсете с прясно смлян черен пипер.
Нарежете киселото зеле на ситно (може да измиете предварително, ако предпочитате).

Налейте зелева чорба или вода, но не много, защото ястието трябва да се задушава, а не да се вари. Затворете съда с капак и оставете да се приготвя на слаб огън до готовност на продуктите.

Може да направите и във фурната по същия начин.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER BOUQUET 6 ВИДА * 5
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Кисело зеле (ферментирало зеле) - полезни свойства и противопоказания
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълков сладкиш с грис
- Да отслабнем с кисело зеле
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си направим сполучливо кисело зеле (без саламура)
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
Коментари към Свински ребърца с кисело зеле и ябълки