Сварени яйца със сос Маринара и каперси

Необходими продукти:
сос Маринара (рецепта за приготвянето му може да видите тук)
2-4 супени лъжици каперси (може да заместите с маслини или кисели краставички)
няколко твърдо сварени яйца
настърган кашкавал по желание
Начин на приготвяне:
Сосът може да пасирате фино или да оставите едри парченца домати в него. Прибавете каперсите, поставете съда на котлона и нека се задушават около 5 минути.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на две части. Сложете в чиния като обърнете едната половинка с разреза надолу, а другата с разреза нагоре.
Полейте с ароматния доматен сос и може да поръсите с настърган кашкавал, ако желаете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
- Мариновани яйца в соев сос
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
- Мишки от яйца с чеснова плънка
- Крокети от сварени яйца с шунка и кашкавал
- Пикантни яйца
- Как да обелите варените яйца по-лесно
Коментари към Сварени яйца със сос Маринара и каперси