Панирани сварени яйца

Необходими продукти:
яйца
галета
масло
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Сварете рохко няколко яйца. Обелете ги, щом се охладят достатъчно.
Смесете заквасена сметана с галета и 1 (или повече, зависи от необходимото ви количество панировка) сурово яйце. Потопете сварените яйца в тази смес и ги изпържете в масло, докато придобият хрупкава коричка.
Сместа за паниране може да направите от майонеза и галета, от сметана и галета без добавяне на яйце, също да използвате настърган кашкавал в комбинация с някои от продуктите. Вариантите са най-различни, изберете този, който е най-вкусен за вас.
Добър апетит!
Снимка: doughmesstic.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Предястие от яйца с аншоа и чушки
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
- Мишки от яйца с чеснова плънка
- Крокети от сварени яйца с шунка и кашкавал
- Пикантни яйца
- Как да обелите варените яйца по-лесно
- Здравословна закуска с яйца, сладки картофи и наденица
Коментари към Панирани сварени яйца