Панирани сварени яйца

Необходими продукти:
яйца
галета
масло
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Сварете рохко няколко яйца. Обелете ги, щом се охладят достатъчно.
Смесете заквасена сметана с галета и 1 (или повече, зависи от необходимото ви количество панировка) сурово яйце. Потопете сварените яйца в тази смес и ги изпържете в масло, докато придобият хрупкава коричка.
Сместа за паниране може да направите от майонеза и галета, от сметана и галета без добавяне на яйце, също да използвате настърган кашкавал в комбинация с някои от продуктите. Вариантите са най-различни, изберете този, който е най-вкусен за вас.
Добър апетит!
Снимка: doughmesstic.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Великденски пиленца от яйца
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
- Мариновани яйца в соев сос
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
- Мишки от яйца с чеснова плънка
- Крокети от сварени яйца с шунка и кашкавал
- Пикантни яйца
Коментари към Панирани сварени яйца