Сварени свински дреболии с орехи и чесън
Необходими продукти:
- 1 килограм свински дреболии
- 3-4 скилидки чесън
- 100 грама орехови ядки
- 2 супени лъжици сок от нар
- по 1 чаена лъжица смлени кориандър, черен и червен пипер
- 1/2 супена лъжица сол
- зърна нар
Начин на приготвяне:
Сварете субпродуктите (черният дроб е готов за около час, белия - час и половина, а на сърцето са му нужни цели два часа и дори повече), извадете ги в друг съд и оставете да се охладят.
Счукайте чесъна със солта, орехите и подправките (използвайте хаванче). Прехвърлете сместа в купа и налейте 2 супени лъжица сок от нар. Разбъркайте.
Нарежете на малки парчета дреболиите, смесете ги с ароматната комбинация и нека престоят половин час, за да се овкусят.
След това поръсете ястието със зърна нар и му се насладете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: takivkusno.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим субпродуктите (2 част)
- Как и колко да варим субпродуктите (І част)
- Говежди (телешки) език – здравни ползи за организма и употреба в кулинарията
- Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания
- Говеждо виме
- Свински бъбреци – здравни ползи и противопоказания за консумация
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Говежди черен дроб
- Печени кюфтета от субпродукти в було
- Баница от бутер тесто с плънка от пилешки дреболии
Коментари към Сварени свински дреболии с орехи и чесън