Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Сварени свински дреболии с орехи и чесън

Сварени свински дреболии с орехи и чесън

Сварени свински дреболии с орехи и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 1 килограм свински дреболии
  • 3-4 скилидки чесън
  • 100 грама орехови ядки
  • 2 супени лъжици сок от нар
  • по 1 чаена лъжица смлени кориандър, черен и червен пипер
  • 1/2 супена лъжица сол
  • зърна нар

 

Начин на приготвяне:

Сварете субпродуктите (черният дроб е готов за около час, белия - час и половина, а на сърцето са му нужни цели два часа и дори повече), извадете ги в друг съд и оставете да се охладят.

Счукайте чесъна със солта, орехите и подправките (използвайте хаванче). Прехвърлете сместа в купа и налейте 2 супени лъжица сок от нар. Разбъркайте.

Нарежете на малки парчета дреболиите, смесете ги с ароматната комбинация и нека престоят половин час, за да се овкусят.

След това поръсете ястието със зърна нар и му се насладете.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: takivkusno.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЗдравни съвети