Сандвич от франзела с риба тон, кашкавал и майонеза

Необходими продукти:
- франзела
- консервирана риба тон
- лук
- чесън
- майонеза
- листа зелена салата
- кашкавал
- домат по желание
Начин на приготвяне:
Разрежете франзелата на парчета с големина по избор и направете разрези по тях, които да преминават през 1/3 от дебелината на хляба.
Ще се образува капаче, което "отлепете" от долната част и притиснете вътрешността на хляба с ръце.
След това намажете с майонеза, в която сте сложили намачканите чеснови скилидки. Покрийте с лист зелена салата, върху него подредете кръгчета лук, рибата, намажете с майонеза и накрая поставете тънко парче кашкавал.
Затворете сандвича и го сложете в микровълновата за кратко или във фурната за 5-10 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Спагети със сметана и риба тон
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Запеканка от риба тон, картофи и грах
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Виенска франзела
- Оризова салата с риба тон
- Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон
Коментари към Сандвич от франзела с риба тон, кашкавал и майонеза