Сандвич от франзела с риба тон, кашкавал и майонеза
Необходими продукти:
- франзела
- консервирана риба тон
- лук
- чесън
- майонеза
- листа зелена салата
- кашкавал
- домат по желание

Начин на приготвяне:
Разрежете франзелата на парчета с големина по избор и направете разрези по тях, които да преминават през 1/3 от дебелината на хляба.
Ще се образува капаче, което "отлепете" от долната част и притиснете вътрешността на хляба с ръце.
След това намажете с майонеза, в която сте сложили намачканите чеснови скилидки. Покрийте с лист зелена салата, върху него подредете кръгчета лук, рибата, намажете с майонеза и накрая поставете тънко парче кашкавал.


Затворете сандвича и го сложете в микровълновата за кратко или във фурната за 5-10 минути.

Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Коледен венец
- Пълнени сладки картофи с риба тон
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Пикантен тартар от риба тон
- Виенска франзела
- Филе от риба тон на скара с ароматен сос от масло и лимон
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
Коментари към Сандвич от франзела с риба тон, кашкавал и майонеза