Салата Тоскана с риба тон и червен боб
Необходими продукти:
2 консерви риба тон в собствен сок
450 грама консервиран червен боб
100 грама чери домати
1/4 среден кочан пекинско зеле
30-50 грама ръжени крутони
250-300 грама майонеза (или на вкус)
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от бобените зърна, изплакнете ги с чиста студена вода, оставете да се отцедят добре и да се изсушат малко. Към тях прибавете намачканата с вилица риба тон (без сока) и разбъркайте до еднородност.
Зелето нарежете на сламки, сложете в салатиера или друг подходящ съд, добавете чери доматите, разрязани на две.

След това изсипете боба и рибата при зеленчуците, накрая сложете и ръжените крутони.

Овкусете с майонеза, разбъркайте и поднесете готовата салата.

Добър апетит!
Снимки: amamam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ ЧЕРВЕН БОБ капсули * 60
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Салата от риба тон и боб с майонеза и чесън
- Филе от риба тон на скара с ароматен сос от масло и лимон
- Пълнени сладки картофи с риба тон
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Запеканка от риба тон, картофи и грах
- Пикантна паста с червен боб и кайма
Коментари към Салата Тоскана с риба тон и червен боб