Салата с херинга и ябълки
Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЪРВЕН САЛАТЕН КОМПЛЕКТ 19310
ЛЕНЕНО СЕМЕ 500 г СТЕЛ АРГО
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Салата от маслини и лук
Коментари към Салата с херинга и ябълки