Салата с херинга и ябълки

Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 11 И ОМЕГА 3 капсули * 60 TIENS
Безплатна доставка за България!РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Салата от пилешко с царевица и гъби
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Салата от рукола с карамелизирани круши
- Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
- Риба на пара с домати и чесън
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Салата с херинга и ябълки