Салата с херинга и ябълки
Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 11 И ОМЕГА 3 капсули * 60 TIENS
Безплатна доставка за България!РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА-3 РИБЕНО МАСЛО дражета * 180
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от печен патладжан, домати и прясна моцарела
Коментари към Салата с херинга и ябълки