Салата с херинга и ябълки

Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 11 И ОМЕГА 3 капсули * 60 TIENS
Безплатна доставка за България!РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НовОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Накиснете листата от глухарче във вода, за да премахнете горчивия им вкус
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
Коментари към Салата с херинга и ябълки