Салата с херинга и ябълки
Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 11 И ОМЕГА 3 капсули * 60 TIENS
Безплатна доставка за България!РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОРИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълков сладкиш с грис
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от моркови, цвекло и целина
Коментари към Салата с херинга и ябълки