Картофи с херинга
Необходими продукти:
Картофи, лук, яйце, брашно, кашкавал, олио, сол, пипер, ябълка, сметана, филе от херинга
Начин на приготвяне:
Разрежете рибното филе, поръсете го с настъргана на едро ренде ябълка и ситно настърган кашкавал. Полейте със сметана. Който предпочита, може майонеза.
Сварете картофите с обелките, обелете ги и ги настържете. Прибавете настърган кашкавал, яйце, настърган лук, овкусете със сол, пипер и други подправки. Изпържете в олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Картоф
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
Коментари към Картофи с херинга