Салата с два вида боб, нахут и розмарин

Необходими продукти:
- по 1/2 чаена чаша бял боб, нахут и червен боб (от консерва, прецедени)
- 1/4 чаена чаша нарязани на ситно стръкове целина (селъри)
- по 2 супени лъжици нарязани на ситно червен лук, кориандър и розмарин
- по 2 супени лъжици зехтин и ябълков оцет
- щипка сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Смесете в купа бобовите култури и ги разбъркайте, подправете със солта и пипера. Добавете и целината. В подходящ съд смесете зехтина и оцета, овкусете с подправките и с получения дресинг залейте салатата.
Консумирайте охладена.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Боб с пилешко месо
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата от маслини и лук
- Салата от печен патладжан, домати и прясна моцарела
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Морковена салата с магданоз, орехи и чесън
Коментари към Салата с два вида боб, нахут и розмарин