Салата от черен дроб на треска с маслини
Необходими продукти:
2 яйца
консерва черен дроб от треска
1 стрък праз
2 - 3 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица каперси
10 - 15 маслини
копър
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на средни кубчета. Маслините нарежете на кръгчета (1 маслина на 3), праза - на полукръгчета, копъра накълцайте на ситно, каперсите разрежете на половина.
Смелете дроба и към него добавете останалите продукти. Овкусете с лимонов сок. Ако желаете, може да сложите и смлян черен пипер. Ако салата ви се струва суха, използвайте малко масло от черен дроб на треска.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА ЗА ДЕЦА 240 мл 082214
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА 500 мл
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл 220104
НовЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ВКУС НА ЛИМОН 240 мл 052231
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Костилките от маслини прочистват червата
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Сос Цезар (за едноименната салата)
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Салата от спанак с козе сирене, орехи и дресинг с мед, лимон и горчица
Коментари към Салата от черен дроб на треска с маслини