Салата от черен дроб на треска с маслини
Необходими продукти:
2 яйца
консерва черен дроб от треска
1 стрък праз
2 - 3 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица каперси
10 - 15 маслини
копър
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на средни кубчета. Маслините нарежете на кръгчета (1 маслина на 3), праза - на полукръгчета, копъра накълцайте на ситно, каперсите разрежете на половина.
Смелете дроба и към него добавете останалите продукти. Овкусете с лимонов сок. Ако желаете, може да сложите и смлян черен пипер. Ако салата ви се струва суха, използвайте малко масло от черен дроб на треска.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
ОСТРОВИТ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 60
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА + ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D + ВИТАМИН A капсули * 80 860027
КАЛИВИТА ОМЕГА 3 250 мл
НЕЙЧЪРС КРАФТ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ДИВА ИСЛАНДСКА ТРЕСКА капсули * 100
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Риба треска - ползи за здравето
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Салата от маслини и лук
Коментари към Салата от черен дроб на треска с маслини