Салата от черен дроб на треска с маслини

Необходими продукти:
2 яйца
консерва черен дроб от треска
1 стрък праз
2 - 3 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица каперси
10 - 15 маслини
копър
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на средни кубчета. Маслините нарежете на кръгчета (1 маслина на 3), праза - на полукръгчета, копъра накълцайте на ситно, каперсите разрежете на половина.
Смелете дроба и към него добавете останалите продукти. Овкусете с лимонов сок. Ако желаете, може да сложите и смлян черен пипер. Ако салата ви се струва суха, използвайте малко масло от черен дроб на треска.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
РОСИТА РЕАЛ ФУДС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА 150 мл
ТермолабилниКАЛИВИТА ОМЕГА 3 250 мл
РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 60 HOLLAND & BARRETT
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ МАСЛО ОТ ТРЕСКА капсули * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Костилките от маслини прочистват червата
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Риба треска - ползи за здравето
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
Коментари към Салата от черен дроб на треска с маслини