Салата от кълнове и морско зеле

Необходими продукти:
1 супена лъжица морско зеле
магданоз/копър
1 глава лук
1/2 чаена чаша царевични кълнове
1/2 чаена чаша кълнове от леща
1 червена сладка чушка
лимонов сок
Начин на приготвяне:
Нарежете лука, чушката и магданоза/копъра. Смесете всички продукти, овкусете с прясно изцеден лимонов сок и поднесете.
Добър апетит и бъдете здрави!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ СЛЪНЗЕЗАЩИТНО МЛЯКО ЗА ДЕЦА SPF 50+ 250 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
А - ДЕРМА ПРИМАЛБА МЛЯКО ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
ГРИЙН ФАРМАСИ ЕЛИКСИР ЗА УВРЕДЕНА, ИЗТОЩЕНА И БОЯДИСАНА КОСА 250 мл
ЛЮЦЕРНОВО СЕМЕ ЗА ПОКЪЛВАНЕ 100 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Водорасли АФА - с какво са полезни и какви рискове крият
- Ползи и вреди от консумацията на соеви кълнове
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Хлорела и спирулина - с какво са полезни и с какво се различават
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Кълновете - извор на здраве, енергия и красота
- Салата от печен патладжан, домати и прясна моцарела
Коментари към Салата от кълнове и морско зеле