Салата от кълнове и морско зеле
Необходими продукти:
1 супена лъжица морско зеле
магданоз/копър
1 глава лук
1/2 чаена чаша царевични кълнове
1/2 чаена чаша кълнове от леща
1 червена сладка чушка
лимонов сок
Начин на приготвяне:
Нарежете лука, чушката и магданоза/копъра. Смесете всички продукти, овкусете с прясно изцеден лимонов сок и поднесете.
Добър апетит и бъдете здрави!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
А - ДЕРМА ПРИМАЛБА МЛЯКО ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ ФЛУИД SPF 50+ 40 мл
ГРИЙН ФАРМАСИ ЕЛИКСИР ЗА УВРЕДЕНА, ИЗТОЩЕНА И БОЯДИСАНА КОСА 250 мл
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ КРЕМ SPF 50+ 40 мл
ЛЮЦЕРНОВО СЕМЕ ЗА ПОКЪЛВАНЕ 100 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Водорасли АФА - с какво са полезни и какви рискове крият
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Хлорела и спирулина - с какво са полезни и с какво се различават
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Ползи и вреди от консумацията на соеви кълнове
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Ламинария (ядливи морски водорасли) – ползи за организма и противопоказания
Коментари към Салата от кълнове и морско зеле