Морковен коктейл с бобови кълнове и джинджифил
Необходими продукти:
8 големи моркова
1 голям корен дайкон (японска ряпа)
150 гр бобови кълнове
1 чаена лъжица сусамово масло
1 супена лъжица лек соев сос
1 чаена лъжица сос териаки
1 сантиметър джинджифил
Начин на приготвяне:
Минете през сокоизтисквачка последователно моркова и ряпата, кълновете и джинджифила. В получения сок прибавете сосовете и сусамовото масло. Разбъркайте, налейте в коктейлна чаша и поднесете на стайна температура.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
А - ДЕРМА ПРИМАЛБА МЛЯКО ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ ФЛУИД SPF 50+ 40 мл
ГРИЙН ФАРМАСИ ЕЛИКСИР ЗА УВРЕДЕНА, ИЗТОЩЕНА И БОЯДИСАНА КОСА 250 мл
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ КРЕМ SPF 50+ 40 мл
ЛЮЦЕРНОВО СЕМЕ ЗА ПОКЪЛВАНЕ 100 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Коприва
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Коктейл Палома
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Помогнете си с джинджифил при хрема
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Как да си засадим джинджифил?
- Бобови култури
- Див морков
Коментари към Морковен коктейл с бобови кълнове и джинджифил