Морковен коктейл с бобови кълнове и джинджифил

Необходими продукти:
8 големи моркова
1 голям корен дайкон (японска ряпа)
150 гр бобови кълнове
1 чаена лъжица сусамово масло
1 супена лъжица лек соев сос
1 чаена лъжица сос териаки
1 сантиметър джинджифил
Начин на приготвяне:
Минете през сокоизтисквачка последователно моркова и ряпата, кълновете и джинджифила. В получения сок прибавете сосовете и сусамовото масло. Разбъркайте, налейте в коктейлна чаша и поднесете на стайна температура.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ СЛЪНЗЕЗАЩИТНО МЛЯКО ЗА ДЕЦА SPF 50+ 250 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
А - ДЕРМА ПРИМАЛБА МЛЯКО ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
ГРИЙН ФАРМАСИ ЕЛИКСИР ЗА УВРЕДЕНА, ИЗТОЩЕНА И БОЯДИСАНА КОСА 250 мл
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ ФЛУИД SPF 50+ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Запечен боб с наденица и чесън
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Студено мляко с шоколад
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
Коментари към Морковен коктейл с бобови кълнове и джинджифил