Салата от диня с кашу, мента и черен сусам

Необходими продукти:
300 грама диня
няколко листенца прясна мента
50 грама индийско кашу
1 чаена лъжичка черен сусам
за дресинга
- 1 супена лъжица течен мед
- сок от половин зелен лимон
- 1/2 чаена лъжичка ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
Нарежете динята и я сложете в купа или чиния. Добавете ситно нарязана мента, гарнирайте с кашуто и поръсете със сусама. Смесете меда с лимоновия сок и ванилията. Залейте салатата с получения дресинг, охладете и поднесете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bakewithpaws.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЛИВИ ДЕГРИМАТОР 100 мл
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 30 мл
УАЙТМИ ПАСТА ЗА ЗЪБИ С АРОМАТ НА ДИНЯ 60 г
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Детоксикация и отслабване с диня (варианти и диетично меню)
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Пречистете бъбреците си с диня
- Как да нарежем диня по 7 начина
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Защо е полезно да се яде диня
- Динени семена – състав и полезни свойства
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
Коментари към Салата от диня с кашу, мента и черен сусам