Салата от диня с кашу, мента и черен сусам

Необходими продукти:
300 грама диня
няколко листенца прясна мента
50 грама индийско кашу
1 чаена лъжичка черен сусам
за дресинга
- 1 супена лъжица течен мед
- сок от половин зелен лимон
- 1/2 чаена лъжичка ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
Нарежете динята и я сложете в купа или чиния. Добавете ситно нарязана мента, гарнирайте с кашуто и поръсете със сусама. Смесете меда с лимоновия сок и ванилията. Залейте салатата с получения дресинг, охладете и поднесете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bakewithpaws.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛЕН ЗАЩИТЕН ФЛУИД SPF50 50 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ СОЛЕР СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМООБРАЗЕН ГЕЛ SPF30 200 мл
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 4.8 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА УСТНИ С ДИНЯ * 1
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Диета с диня – варианти, ползи и вреди
- Защо е полезно да се яде диня
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Как да нарежем диня по 7 начина
- Динени семена – състав и полезни свойства
- Диня, Карпуз, Любеница, Бостан
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист
- Сладко от кори на диня
- Пречистете бъбреците си с диня
Коментари към Салата от диня с кашу, мента и черен сусам