Салата от бял боб с печени чушки и маслини
Необходими продукти:
- 400 грама консервиран бял боб в доматен сос
- 100 грама маслини (без костилки)
- 3 червени чушки (сладки)
- 1 глава лук
- връзка магданоз
- 3 супени лъжици зехтин
- шепа ръжени сухари
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Намажете чушките със зехтин, подсолете ги, подредете в тава върху лист пергамент и ги изпечете във фурната (около 20-25 минути при температура от 200 градуса). След това ги обелете и нарежете на дебели ивици.
Отцедете течността от бобената консерва с помощта на гевгир. Запазете я. Към нея прибавете ситно нарязания магданоз и ръжените крутони. Разбъркайте и 3-5 минути по-късно добавете чушките. Смесете с магданоза, лука, напръскайте със зехтин, подправете и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: bonduelle.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г 6853
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Боб на фурна с домати и спанак
- Боб с наденица и кисело зеле
- Бобови култури
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Отслабвайте с бял боб
- Рецепти за бобена яхния
- Бобена разядка със сметана, чесън и розмарин
Коментари към Салата от бял боб с печени чушки и маслини