Рулца от топено сирене с шунка, яйца и орехи

Необходими продукти:
- 8 квадратни парчета топено сирене
- 2 яйца
- 2 скилидки чесън
- 200 грама шунка
- 1/2 чаена чаша орехи
- копър и майонеза (колкото предпочитате)
Начин на приготвяне:
Първо сварете твърдо двете яйца и ги обелете, когато се охладят достатъчно.
Намачкайте ги с вилица заедно с чесъна, добавете ситно нарязаните копър, шунка, подсолете, поръсете с черен пипер и сложете майонеза на вкус.
Разбъркайте всички продукти. Тази плънка разпределете от едната страна на парчетата топено сирене. Слагайте по 1 чаена лъжица от нея върху основата.
Навийте рула.
Намажете ги с майонеза.
Оваляйте в орехите и да ви е вкусно!
Източник: edaking.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тутманик
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
Коментари към Рулца от топено сирене с шунка, яйца и орехи