Рулца от патладжани с пикантни моркови
Необходими продукти:
1 патладжан
1-2 големи моркова
2-3 скилидки чесън
сол и черен пипер - на вкус
Пармезан за поръсване
1 чушка
чушка чили - на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Смелете морковите (или ги настържете ситно), патладжана нарежете на тънки парчета по дължина. Изпържете морковите до готовност, след това и патладжана. Към морковите прибавете намачкания чесън и смлените чушка и чилито, посолете и разбъркайте. Оставете плънката за около час, за да поеме вкусовете. Вземете парче патладжан, сложете от морковите в по-широкия край на парчето и навийте на руло.
Готовите рула поръсете с настърган пармезан.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПРАСКОВИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СПАНАК С МОРКОВИ И КАРТОФИ 190 г
ЧАЙ БЮТИ БЕЪР ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 160 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Чипс от моркови на фурна
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Цветни рулца от тортила питки
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
Коментари към Рулца от патладжани с пикантни моркови