Рохки яйца на очи с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 3 супени лъжици олио
- 2 яйца
- сол и прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Внимателно чукнете яйцата в близост до повърхността на горещата мазнина.
- Подправете със сол и прясно смлян черен пипер на вкус.
- Леко наклонете тигана към вас и използвайте лъжица, за да полеете белтъците със събралото се горещо олио.
- Пържете яйцата около 45 секунди до 1 минута.
- Прехвърлете в чиния и ги поднесете, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца с боб и кашкавал
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Яйца на очи с лук и бекон
- Яйца на очи с кашкавал и копър
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Задушени зеленчуци с яйца и кашкавал
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
Коментари към Рохки яйца на очи с хрупкава коричка