Ризото с ябълки и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама ориз
1 ябълка
кашкавал и масло на вкус
сол и зехтин на вкус
подходящ бульон по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете в тиган масло, прибавете зехтин и в тях запържете ориза.
След това налейте подходящ бульон и сварете ориза в него.
Малко преди да бъде напълно готов, прибавете нарязаната на тънки плочки ябълка, която предварително сте обелили и почистили от семената.
Свалете кашата от котлона, разпределете в подходящи купи или чинии и поднесете с настърган кашкавал. Подсолете на вкус.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ориз с лук и масло
- Оризът ще е по-малко калоричен, ако се изстудява след готвене
- Пълнени постни чушки
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Ориз с лук и моркови на фурна
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Ябълков десерт със стафиди и орехи
Коментари към Ризото с ябълки и кашкавал