Ризото с ябълки и кашкавал
Необходими продукти:
300 грама ориз
1 ябълка
кашкавал и масло на вкус
сол и зехтин на вкус
подходящ бульон по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете в тиган масло, прибавете зехтин и в тях запържете ориза.
След това налейте подходящ бульон и сварете ориза в него.
Малко преди да бъде напълно готов, прибавете нарязаната на тънки плочки ябълка, която предварително сте обелили и почистили от семената.
Свалете кашата от котлона, разпределете в подходящи купи или чинии и поднесете с настърган кашкавал. Подсолете на вкус.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г 4703
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ОРИЗОВО БРАШНО 500 гр. БОДПИЕ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ХАРУХАРУ УОНДЪР ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТОНИК 150 мл
МАТИСЪН ОРИЗОВ ПРОТЕИН ВАНИЛИЯ прах * 500 г МТ2817
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Диета с ябълки за 7 дни
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Оризови спагети
- Ябълков сладкиш с грис
Коментари към Ризото с ябълки и кашкавал