Ризото с ябълки и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама ориз
1 ябълка
кашкавал и масло на вкус
сол и зехтин на вкус
подходящ бульон по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете в тиган масло, прибавете зехтин и в тях запържете ориза.
След това налейте подходящ бульон и сварете ориза в него.
Малко преди да бъде напълно готов, прибавете нарязаната на тънки плочки ябълка, която предварително сте обелили и почистили от семената.
Свалете кашата от котлона, разпределете в подходящи купи или чинии и поднесете с настърган кашкавал. Подсолете на вкус.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ОРИЗОВО БРАШНО 500 г БОДПИЕ
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
- Как да варим ориза
- Тайната на прословутия ориз по китайски - автентично видео
Коментари към Ризото с ябълки и кашкавал