Ризото с ябълки и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама ориз
1 ябълка
кашкавал и масло на вкус
сол и зехтин на вкус
подходящ бульон по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете в тиган масло, прибавете зехтин и в тях запържете ориза.
След това налейте подходящ бульон и сварете ориза в него.
Малко преди да бъде напълно готов, прибавете нарязаната на тънки плочки ябълка, която предварително сте обелили и почистили от семената.
Свалете кашата от котлона, разпределете в подходящи купи или чинии и поднесете с настърган кашкавал. Подсолете на вкус.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г
ГРИЙН ФАРМАСИ ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С МАСЛИНА И ОРИЗОВО МЛЯКО 500 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Млечна оризова каша
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Ябълково мартини с джинджифил и лимон
- Мляко с ориз
- Сочен ябълков сладкиш с лимонови корички
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Ориз с домати и кайма
- Фреш от ябълки, моркови и джинджифил
Коментари към Ризото с ябълки и кашкавал