Рибено филе с кашкавал

Необходими продукти:
500 грама рибено филе по ваш избор
100 грама кашкавал
2 белтъка
смлян черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на тънки парчета и овкусете с пипер от двете страни. Разбийте белтъците на пяна и прибавете настъргания кашкавал.
Намажете обилно дъното на подходящ съд с олио, подредете филето и отгоре изсипете разбитите белтъци с кашкавала. Поставете във фурната и нека рибата се пече в продължение на 20 минути при 200 градуса.
Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Морски костур с горчица в орехова панировка
Коментари към Рибено филе с кашкавал