Рибено филе с кашкавал
Необходими продукти:
500 грама рибено филе по ваш избор
100 грама кашкавал
2 белтъка
смлян черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на тънки парчета и овкусете с пипер от двете страни. Разбийте белтъците на пяна и прибавете настъргания кашкавал.
Намажете обилно дъното на подходящ съд с олио, подредете филето и отгоре изсипете разбитите белтъци с кашкавала. Поставете във фурната и нека рибата се пече в продължение на 20 минути при 200 градуса.
Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофи на фурна с горчица, сметана и кашкавал
Коментари към Рибено филе с кашкавал