Рибено филе с кашкавал

Необходими продукти:
500 грама рибено филе по ваш избор
100 грама кашкавал
2 белтъка
смлян черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на тънки парчета и овкусете с пипер от двете страни. Разбийте белтъците на пяна и прибавете настъргания кашкавал.
Намажете обилно дъното на подходящ съд с олио, подредете филето и отгоре изсипете разбитите белтъци с кашкавала. Поставете във фурната и нека рибата се пече в продължение на 20 минути при 200 градуса.
Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
Коментари към Рибено филе с кашкавал