Рибени кнедли с крема сирене и лимон
Необходими продукти:
500 грама филе от риба (бяла)
200 грама крема сирене
настърганата кора на 1 лимон и сока от него
1 неголяма глава лук
връзка копър
1 дафинов лист
6 зърна черен пипер
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Лука обелете и нарежете на произволни парчета. Измийте копъра, разделете на стръкове.
В тенджера с вода сложете рибата, лука, стъблата на копъра, дафиновия лист, зърната черен пипер и 2 супени лъжици от прясно изцедения лимонов сок.
Поставете съда котлона, щом течността заври, затворете с капак, свалете от огъня и оставете продуктите да престоят така 10 минути.
След това извадете филето от бульона, намачкайте го с вилица и смесете с крема сиренето. Добавете настърганата цитрусова кора, налейте останалия лимонов сок и подсолете на вкус.
С помощта на две супени лъжици оформете кнедли, които подредете върху поднос. Покрийте с капак или друг подходящ съд и приберете в хладилника за 2 часа.
Преди да поднесете, оваляйте хапките в ситно накълцаните листа копър.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnyj-recept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Рибени кнедли с крема сирене и лимон