Панирани рибени хапки в сусам
Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба по ваш избор (пангасиус, сьомга или друга)
- 1 яйце
- 30-40 грама сусамови семена
- сол и смлян черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на малки парчета. Разбийте яйцето заедно със сол и смлян черен пипер на вкус.
Потопете всяко парче риба в сместа. След това оваляйте в сусамовите семена.
Изпържете хапките в нагорещено растително олио до златисто (около 5-7 минути от всяка страна са достатъчни).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
СОЛГАР РИБЕНО МАСЛО меки капсули 1000 мг * 60
КОЛАГЕН ШОТ саше * 15 ТИЕНС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Панирани рибени хапки в сусам