Панирани рибени хапки в сусам
Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба по ваш избор (пангасиус, сьомга или друга)
- 1 яйце
- 30-40 грама сусамови семена
- сол и смлян черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на малки парчета. Разбийте яйцето заедно със сол и смлян черен пипер на вкус.

Потопете всяко парче риба в сместа. След това оваляйте в сусамовите семена.

Изпържете хапките в нагорещено растително олио до златисто (около 5-7 минути от всяка страна са достатъчни).

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОСТРОВИТ МОРСКИ КОЛАГЕН 200 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи
Коментари към Панирани рибени хапки в сусам