Панирани рибени хапки в сусам

Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба по ваш избор (пангасиус, сьомга или друга)
- 1 яйце
- 30-40 грама сусамови семена
- сол и смлян черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на малки парчета. Разбийте яйцето заедно със сол и смлян черен пипер на вкус.
Потопете всяко парче риба в сместа. След това оваляйте в сусамовите семена.
Изпържете хапките в нагорещено растително олио до златисто (около 5-7 минути от всяка страна са достатъчни).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
Коментари към Панирани рибени хапки в сусам