Рибена запеканка с яйчено-празена заливка и чушки

Необходими продукти:
- 1 килограм филе от риба по избор
- 200 грама праз лук
- 2-3 яйца
- 200 грама чушки (сладки)
- копър и лимонов сок на вкус
- олио и сол
Начин на приготвяне:
Филето подправете с черен пипер и сол, напръскайте с лимонов сок.
Измийте със студена вода зеленчуците. Чушките нарежете на кръгчета, праза и копъра - ситно накълцайте.
Яйцата разбийте и към тях прибавете лука.
Половината от получената смес разпределете в намазнена тава. Следва рибеното филе, нарязано на парчета, поръсете ги с копъра, а върху него сложете кръгчетата чушки.
Залейте продуктите с останалата яйчена смес и покрийте съда с фолио.
Изпечете ястието в загрята фурната готовност (при 200-220 градуса).
Добър апетит!
Източник: bodymaster.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Риба на пара с домати и чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Оризова запеканка с шунка и млечна заливка със сирена
Коментари към Рибена запеканка с яйчено-празена заливка и чушки