Риба с лук и моркови

Необходими продукти:
500 грама филе от риба
300 грама лук
500 грама моркови
100 грама твърдо сирене (кашкавал)
олио за пържене
сол, млян черен пипер, магданоз - на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и нарежете филето на не много големи парчета. Лука нарежете на полукръгчета и запържете в олиото. Настържете морковите и ги прибавете към лука, пържете, докато омекнат. Отгоре поставете парчетата риба, посолете, намалете огъня и оставете така в продължение на 5 минути при затворен капак. След това налейте половин чаша вода и задушете още 5 минути. Нарежете магданоза и го добавете към рибата и зеленчуците.
Преди да сервирате поръсете с кашкавала! Може да приготвите и подходящ сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба на пара с домати и чесън
- Салата от моркови и краставици
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- За висока плодовитост хапвайте повече моркови
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Риба с лук и моркови