Риба с лук и моркови

Необходими продукти:
500 грама филе от риба
300 грама лук
500 грама моркови
100 грама твърдо сирене (кашкавал)
олио за пържене
сол, млян черен пипер, магданоз - на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и нарежете филето на не много големи парчета. Лука нарежете на полукръгчета и запържете в олиото. Настържете морковите и ги прибавете към лука, пържете, докато омекнат. Отгоре поставете парчетата риба, посолете, намалете огъня и оставете така в продължение на 5 минути при затворен капак. След това налейте половин чаша вода и задушете още 5 минути. Нарежете магданоза и го добавете към рибата и зеленчуците.
Преди да сервирате поръсете с кашкавала! Може да приготвите и подходящ сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовСОЛГАР РИБЕНО МАСЛО меки капсули 1000 мг * 60
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Див морков
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Риба с лук и моркови