Пържен шаран в царевично брашно със сусам

Необходими продукти:
500 грама шаран
1/2 чаена чаша царевично брашно
сусам на вкус
сол и други подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана и го нарежете на парчета.
Подсолете, поръсете със сусам, сложете смлян черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус. Оставете рибата да престои 30 минути.
След това оваляйте в царевично брашно от двете страни.
Изпържете до готовност в нагорещено олио под капак.
Добър апетит!
Снимки: vpuzo.com
Още по темата:
ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ
КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиАлт. медицинаЛюбопитноСнимки- Руски рибар показва странните същества, попадали в мрежите му
- Странни създания: барелеевата риба с прозрачна глава
- Риба, уловена около авариралата "Фукушима", е и в нашите магазини
- БАБХ прави засилени проверки преди Никулден
КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА