Пържен шаран в царевично брашно със сусам

Необходими продукти:
500 грама шаран
1/2 чаена чаша царевично брашно
сусам на вкус
сол и други подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана и го нарежете на парчета.
Подсолете, поръсете със сусам, сложете смлян черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус. Оставете рибата да престои 30 минути.
След това оваляйте в царевично брашно от двете страни.
Изпържете до готовност в нагорещено олио под капак.
Добър апетит!
Снимки: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОСТРОВИТ МОРСКИ КОЛАГЕН 200 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
МОРСКИ РИБЕН КОЛАГЕН таблетки * 90 HOLLAND & BARRETT
ПРОМОРИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Сусам
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- 10-дневна рибена диета
Коментари към Пържен шаран в царевично брашно със сусам