Пържен шаран в царевично брашно със сусам
Необходими продукти:
500 грама шаран
1/2 чаена чаша царевично брашно
сусам на вкус
сол и други подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана и го нарежете на парчета.

Подсолете, поръсете със сусам, сложете смлян черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус. Оставете рибата да престои 30 минути.

След това оваляйте в царевично брашно от двете страни.

Изпържете до готовност в нагорещено олио под капак.


Добър апетит!
Снимки: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Как да изчистим шаран бързо и лесно
- Погача за прощъпулник
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Шаран във фолио с лук, нар и орехи
- Сусамово мляко с мед
- Рецепти за пълнен шаран с ориз и гъби
- Опушване на риба и месни продукти. Полза и вреда
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Пържен шаран с чеснов сос
Коментари към Пържен шаран в царевично брашно със сусам