Пържен шаран в царевично брашно със сусам
Необходими продукти:
500 грама шаран
1/2 чаена чаша царевично брашно
сусам на вкус
сол и други подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана и го нарежете на парчета.
Подсолете, поръсете със сусам, сложете смлян черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус. Оставете рибата да престои 30 минути.
След това оваляйте в царевично брашно от двете страни.
Изпържете до готовност в нагорещено олио под капак.
Добър апетит!
Снимки: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120 27238
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Сусамово семе - защо е полезно?
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- С една лъжица сусамово масло на гладно ще излекувате гастрита или язвата си
- Сусам
- Рецепта за домашен сусамов тахан
- Филе от риба на тиган с масло и билки
Коментари към Пържен шаран в царевично брашно със сусам