Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън

Необходими продукти:
200 грама ориз
5 скилидки чесън
1 супена лъжица олио
1 връзка зелен лук
2 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги ситно и изпържете в 1 супена лъжица нагорещено олио.
След това прибавете ориза, изпържете го.
Ред е на яйцата. Разбъркайте.
Няколко минути по-късно сложете нарязания зелен лук. Разбъркайте и след 2 минути налейте малко вода. Затворете съда с капак и оставете ястието да се приготвя в продължение на още 10 минути.
Поднесете със соев сос.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
БИОХЕРБА ШАМПОАН С МАГАРЕШКО МЛЯКО И ОРИЗОВА ВОДА 250 мл
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
АБОФАРМА ЛИНОПРИКСОЛ ПЛЮС таблетки * 60
МАТИСЪН БИО РАСТИТЕЛЕН ПРОТЕИН 400 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Седемдневна оризова диета
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз с гъби и чесън
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
Коментари към Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън