Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън
Необходими продукти:
200 грама ориз
5 скилидки чесън
1 супена лъжица олио
1 връзка зелен лук
2 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги ситно и изпържете в 1 супена лъжица нагорещено олио.

След това прибавете ориза, изпържете го.

Ред е на яйцата. Разбъркайте.

Няколко минути по-късно сложете нарязания зелен лук. Разбъркайте и след 2 минути налейте малко вода. Затворете съда с капак и оставете ястието да се приготвя в продължение на още 10 минути.

Поднесете със соев сос.

Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 30 мл
МАТИСЪН ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах * 400 г
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Диета за отслабване с протеинови продукти и ориз
- Седемдневна оризова диета
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън