Пълнозърнести бисквитки с розмарин
Необходими продукти:
80 грама масло
4 супени лъжици захар
кората на 1 лимон
4 супени лъжици лимонов сок
1 яйце
2 чаени лъжици сух розмарин
1 3/4 чаени чаши пълнозърнесто брашно
Начин на приготвяне:
Смесете маслото със захарта. Разбъркайте добре и прибавете настърганата лимонова кора, 4 супени лъжици сок от цитруса, жълтъка на яйцето и розмарина.
Замесете тесто, добавяйки и брашното. Приберете в хладилника за 30 минути.
След това го разточете тънко и изрежете желаните форми. Намажете с белтъка и може да поръсите с пудра захар.
Изпечете бисквитките във фурната при температура от 175 градуса в продължение на 15 минути.
Добър апетит!
Снимка: hlebopechka.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
АНХИАЛО МАСАЖНО МАСЛО ОТ ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА И РОЗМАРИН 350 мл
НЕИСС БОДИ ЕКСПЕРТ АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСЛО 125 мл
БАЛЕВСКИ И КИРОВ ШИПКОВО МАСЛО + РОЗМАРИН - БИО 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Коледни сладки с канела, масло и ядки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Отглеждане на розмарин
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Канелени сладки с мед
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Коледни сладки бисквити с парченца сушени плодове
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Зърнено-житните култури и диабет тип 2
Коментари към Пълнозърнести бисквитки с розмарин