Пълнозърнести бисквитки с розмарин
Необходими продукти:
80 грама масло
4 супени лъжици захар
кората на 1 лимон
4 супени лъжици лимонов сок
1 яйце
2 чаени лъжици сух розмарин
1 3/4 чаени чаши пълнозърнесто брашно
Начин на приготвяне:
Смесете маслото със захарта. Разбъркайте добре и прибавете настърганата лимонова кора, 4 супени лъжици сок от цитруса, жълтъка на яйцето и розмарина.
Замесете тесто, добавяйки и брашното. Приберете в хладилника за 30 минути.
След това го разточете тънко и изрежете желаните форми. Намажете с белтъка и може да поръсите с пудра захар.
Изпечете бисквитките във фурната при температура от 175 градуса в продължение на 15 минути.
Добър апетит!
Снимка: hlebopechka.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМОВ ТАХАН 550 г БАЛЧО
БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ ОТ 4 месец 175 г
ХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г 4800
ЗОЯ СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 200 гр.
ЗОЯ СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 370 гр.
ХАРМОНИКА СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Отглеждане на розмарин
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадови бисквитки с фъстъчено масло без брашно
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Овесени бисквити с ядки, сушени плодове и мед
- Облекчете уринарната инфекция с вино, розмарин и чесън
- Домашни слепени бисквити
- Млечен десерт с бисквити и желирани червейчета
Коментари към Пълнозърнести бисквитки с розмарин