Пълнени чушки халапеньо с бекон и сирена
Необходими продукти:
6 сладки чушки
230 грама крема сирене на стайна температура
12 парчета бекон + 1/4 чаена чаша нарязан
12 парчета сирене Чедър + 1/4 чаена чаша настъргано
1/2 чаена лъжица сол
смлян черен пипер на вкус
12 клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява на горно печене, поставете решетката в средата, застелете дъното на тава с алуминиево фолио.
Първо разрежете чушките на две части и почистете от опашките и семената.
В подходящ съд смесете крема сиренето с нарязания бекон, настърганото сирене и подправете със сол и смлян черен пипер.
Разбъркайте до получаването на еднородна консистенция. С нея напълнете чушките и отгоре сложете по парче бекон, върху него - по парче сирене Чедър.
Прокарайте по една клечка за зъби през всяка половинка чушка и подредете в подготвената тава.
Поставете в загрятата фурна за 4 минути, след това завъртете съда и оставете чушките да се пекат още 4 минути.
Преди да поднесете, изчакайте 5 минути, за да се охлади малко предястието.
Добър апетит!
Снимка: steaklovers.menu
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени чушки с ориз и зеле
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
- Пълнени чушки с булгур, гъби и стафиди
- Пълнени сушени чушки с боб и праз лук
- Пълнени чушки с леща и зеленчуци
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Пълнени чушки в сметанов сос с лук
- Пълнени чушки с ориз, доматен сос и балсамов оцет
- Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
Коментари към Пълнени чушки халапеньо с бекон и сирена