Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка

Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка

от 12 юни 2019г., обновено на 14 юни 2019г.
Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 500 грама картофи, обелени и разрязани
  • 1/2 глава лук, нарязан на ситно
  • 2 скилидки чесън, намачкани
  • 1 люта чушка
  • 1 чаена лъжица сок от лайм
  • 1 чаена лъжица сол
  • 4 зелени чушки за пълнене
  • черен пипер
  • 220 грама настърган кашкавал
  • 4 яйца
  • 1/2 чаена лъжица сол
  • олио за пържене

Начин на приготвяне:

Доматите, лука, чесъна и лютата чушка сложете в тава и запечете за 7 минути на горен реотан на максимална степен. Блендирайте зеленчуците, за да се получи пюре. Добавете сол на вкус и сок от лайм.

Сложете пюрето в малка касерола и поддържайте топло на котлон, включен на ниска степен.

Пригответе чушките за паниране. Трябва да извадите семената им, без да отрязвате опашките. Как да стане това?

почистване на чушката

Отрежете до половина капачето на чушката, така че да сте сигурни, че сте срязали основата на семената, но и не бива да разрязвате чушката докрай. Направете друг къс разрез по дължина и извадете семената, без да разкъсвате чушката - помогнете си с нож или малка лъжица.

Опечете чушките, за да ги белите. Най-лесно ще ви е да използвате газов котлон и да опечете директно на огъня. Ако нямате такава възможност, ги изпечете на тиган.

Внимателно свалете обгорената ципа на чушките. Разтворете ги, посолете и ги напълнете плътно с настъргания кашкавал.

Разделете белтъците от жълтъците на яйцата. Белтъците разбийте на сняг, а жълтъците разбъркайте добре с тел. Внимателно комбинирайте, като бъркате с шпатула, за да не загубите пухкавината на яйцата.

пържене на чушките

Сгорещете тиган с мазнина. Сложете две лъжици от яйцата в тигана, а отгоре веднага поставете една чушка. Върху чушката добавете още от яйцата, за да я покриете плътно. Внимателно обърнете и изпържете до готовност.

По същия начин пригответе всички чушки.

Сервирайте върху доматения сос.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: chowhound.com

Още по темата:
  • Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос
  • Панирани пълнени чушки на фурна Панирани пълнени чушки на фурна
  • Пълнени чушки с просо и гъби Пълнени чушки с просо и гъби
  • Пълнени чушки с варени яйца Пълнени чушки с варени яйца
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка
    www.framar.bg 
    на 18 May 2025 в 19:46
    Коментирайте "Пълнени чушки с кашкавал в пухкава панировка"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос
  • Пълнени чушки с пилешка кайма и бекон
  • Пълнени чушки в сметанов сос с лук
  • Пълнени панирани люти чушки
  • Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
  • Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
  • Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
  • Пълнени чушки с варени яйца
  • Панирани пълнени чушки на фурна
  • Пълнени чушки с яйце и сирене на фурна
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2062 дни, 3 часа и 59 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2175 дни, 8 часа и 9 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Услуги в България на speedybook.pro

преди 2 дни, 7 часа и 50 мин.

Какво представлява прозяването

преди 6 дни, 22 часа и 50 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 6 дни, 23 часа и 2 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 6 дни, 23 часа и 9 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОУМОН ХИСТАМИН 30 СН

РУУФ РАТ КАПАН ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ С ЛЕПИЛО 18 / 13 см CATCHMASTER

НИВЕА СЪН PROTECT & MOISTURE ХИДРАТИРАЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ПОМПА SPF50+ 270 мл

СОЛИНГЕН МАГНУМ КЛЕЩИ ЗА НОКТИ 003

ОРТОТЕХ ОРТО СОФТ РАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА ПРЪСТИ ХАЛУКС ПРОТЕКТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:39:11

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:27:52

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: Десислава Петрова от 16 май 2025г. в 16:20:59

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: Петя Петкова от 16 май 2025г. в 15:53:33

НИЛАЦИД ГАСТРОГЕЛ саше * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 15:24:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival