Пълнени панирани маслини с риба тон
Необходими продукти:
- 100 грама едри зелени маслини без костилки
- 150 грама пастет от риба тон
- сол, черен пипер
- 1/2 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша галета
- 1 разбито яйце
- мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Сложете пастета в кухненски пош и охладете. Напълнете маслините и ги забодете с клечки за зъби.
Оваляйте ги в брашно, след това в яйце и галета, повторете начина на панировка два пъти. Загрейте мазнина и изпържете до златисто.
Отцедете, подредете и поднесете панираните маслини с питие по избор.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: foodandjourneys.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН САПУН ЗА КОСА И ТЯЛО 100 гр.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.77 СВЕТЪЛ ШОКОЛАДОВО КАФЯВ
ЙОН КА AGE DEFENSE HYDRA № 1 ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!МЕА НАТУРА БАЛСАМ С МАСЛИНА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 300 мл
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ таблетки 500 мг * 30
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9.21S ПЕРЛЕНО РУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Салата от маслини и лук
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Панирана кладница в масло
Коментари към Пълнени панирани маслини с риба тон