Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени панирани маслини с риба тон

Пълнени панирани маслини с риба тон

Пълнени панирани маслини с риба тон - изображение

Необходими продукти:


  • 100 грама едри зелени маслини без костилки
  • 150 грама пастет от риба тон
  • сол, черен пипер
  • 1/2 чаена чаша брашно
  • 1/2 чаена чаша галета
  • 1 разбито яйце
  • мазнина за пържене


Начин на приготвяне:


Сложете пастета в кухненски пош и охладете. Напълнете маслините и ги забодете с клечки за зъби.

Оваляйте ги в брашно, след това в яйце и галета, повторете начина на панировка два пъти. Загрейте мазнина и изпържете до златисто.

Отцедете, подредете и поднесете панираните маслини с питие по избор.

пълнени маслини в панировка

Добър апетит!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: foodandjourneys.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияАлтернативна медицинаНовиниЛюбопитноБотаникаЛайфстайл