Пълнени панирани маслини с риба тон
Необходими продукти:
- 100 грама едри зелени маслини без костилки
- 150 грама пастет от риба тон
- сол, черен пипер
- 1/2 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша галета
- 1 разбито яйце
- мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Сложете пастета в кухненски пош и охладете. Напълнете маслините и ги забодете с клечки за зъби.
Оваляйте ги в брашно, след това в яйце и галета, повторете начина на панировка два пъти. Загрейте мазнина и изпържете до златисто.
Отцедете, подредете и поднесете панираните маслини с питие по избор.

Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: foodandjourneys.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.11 СВЕТЛО МАСЛИНЕНО РУС
МУСТЕЛА ОРГАНИК ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 150 мл
СТИКС КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 24h АЛПИЙСКИ БИЛКИ 50 мл
ЕНДОПЛАК капсули * 30
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Салата от маслини и лук
- Маслина (европейска)
- Панирани пилешки пържоли
Коментари към Пълнени панирани маслини с риба тон