Пълнени панирани маслини с риба тон

Необходими продукти:
- 100 грама едри зелени маслини без костилки
- 150 грама пастет от риба тон
- сол, черен пипер
- 1/2 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша галета
- 1 разбито яйце
- мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Сложете пастета в кухненски пош и охладете. Напълнете маслините и ги забодете с клечки за зъби.
Оваляйте ги в брашно, след това в яйце и галета, повторете начина на панировка два пъти. Загрейте мазнина и изпържете до златисто.
Отцедете, подредете и поднесете панираните маслини с питие по избор.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: foodandjourneys.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛОКСИ ЗАЗДРАВЯВАЩ СЕРУМ ЕSSENTIAL 7 OIL 100 мл
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 5 СВЕТЛО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП МАСКА ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 250 мл
БАМБУСТИК БАЛСАМ ЗА УСТНИ - ВАНИЛЛА ЛАТЕ 5 мл
НАТТО ОЛИВ таблетки * 30 НИКСЕН
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Салата от маслини и лук
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Маслина (европейска)
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Пастет от маслини със сварени яйца
Коментари към Пълнени панирани маслини с риба тон