Пълнени панирани маслини с риба тон

Необходими продукти:
- 100 грама едри зелени маслини без костилки
- 150 грама пастет от риба тон
- сол, черен пипер
- 1/2 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша галета
- 1 разбито яйце
- мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Сложете пастета в кухненски пош и охладете. Напълнете маслините и ги забодете с клечки за зъби.
Оваляйте ги в брашно, след това в яйце и галета, повторете начина на панировка два пъти. Загрейте мазнина и изпържете до златисто.
Отцедете, подредете и поднесете панираните маслини с питие по избор.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: foodandjourneys.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТО МАКС - НАТОКИНАЗА С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА капсули 160 мг * 40 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.7 ШОКОЛАДОВО КАФЕ
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ОТСЛАБВАНЕ
ВЕГАВЕРО АСТАКСАНТИН капсули 4 мг * 90
ПРОМОАЛВИТЕК-КОМПЛЕКС капсули * 30
СОУ СИМПЪЛ BEAUTY MAMA НАТУРАЛНО МАСЛО ПРИ СТРИИ ЗА БРЕМЕННИ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пълнени панирани маслини с риба тон