Панирани пилешки крилца с къри
 
    Необходими продукти:
1-1,5 килограма пилешки крилца
2/3 чаена чаша галета
1-1,5 чаени лъжици сол
1,5-2 чаени лъжици смлян червен пипер
1-1,5 чаени лъжици къри на прах
смлян черен пипер
350-450 милилитра олио
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете крилцата.

Смесете галетата с червения и черния пипер, солта и кърито. Ако предпочитате, сложете и счукан чесън.

Оваляйте всяко крилце в сухата смес.

Изпържете до златисто в олиото (може да използвате фритюрник).

Крилцата са готови, насладете им се.

Добър апетит!
Снимки: povarixa.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Панирани зелени домати
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Панирани ябълкови кръгчета в палачинково тесто с канела и пудра захар
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки





Коментари към Панирани пилешки крилца с къри