Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка
Необходими продукти:
- 1 килограм пилешки крилца
- 2 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
- 2 супени лъжици морска сол
- 1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан на ситно
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 220 градуса и покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене.
- Прехвърлете пилешките крилца в голяма купа, поръсете ги със зехтина и разбъркайте добре, за да се покрият равномерно.
- Поръсете със сол и черен пипер и отново разбъркайте.
- Разпределете ги в тавата и печете около 40-45 минути до златист цвят и хрупкава коричка.
- Подправете с допълнително сол и черен пипер, според вкуса.
- Поднесете пилешките крилца топли, поръсени с пресен магданоз.
Приятен апетит!

Снимки: jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АЛПИЙСКИ БИЛКИ 220 гр.
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ХЕД СПА ПОЧИСТВАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП 150 мл
ПЧЕЛЕН МЕД С МОРСКА СОЛ 230 г FAMILLE MARY
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АРОМАТ НА БОР 220 гр.
Б.ФРЕШ ПОДХРАНВАЩ ДУШ ГЕЛ 473 мл
МУКОПЛАНТ спрей за нос с морска вода 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Черен и бял пипер
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Научете този лесен трик за печене на кестени
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
Коментари към Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка