Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 1 килограм пилешки крилца
- 2 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
- 2 супени лъжици морска сол
- 1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан на ситно
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 220 градуса и покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене.
- Прехвърлете пилешките крилца в голяма купа, поръсете ги със зехтина и разбъркайте добре, за да се покрият равномерно.
- Поръсете със сол и черен пипер и отново разбъркайте.
- Разпределете ги в тавата и печете около 40-45 минути до златист цвят и хрупкава коричка.
- Подправете с допълнително сол и черен пипер, според вкуса.
- Поднесете пилешките крилца топли, поръсени с пресен магданоз.
Приятен апетит!
Снимки: jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С МАЩЕРКА 100 г
ПЧЕЛЕН МЕД С МОРСКА СОЛ 230 г FAMILLE MARY
ХЮМЕР ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ ЗА НОС ЗА БЕБЕТА, ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ 50 мл
КОСНАТЮР МЪЖКИ ДУШ ГЕЛ И ШАМПОАН С ХМЕЛ 3 В 1 200 мл
СНБ КОМПЛЕКТ ЗА БЪРЗ ПЕДИКЮР SET011
ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПОМОРИН КЛАСИК 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Рулца от печени чушки с шунка и извара
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Рецептите на Джейми Оливър: Лимоново пилешко филе с картофи Бомбай
- Ароматна печена царевица
- Запечени пресни картофи с бекон и зеленчуци
Коментари към Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка