Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 1 килограм пилешки крилца
- 2 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
- 2 супени лъжици морска сол
- 1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан на ситно
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 220 градуса и покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене.
- Прехвърлете пилешките крилца в голяма купа, поръсете ги със зехтина и разбъркайте добре, за да се покрият равномерно.
- Поръсете със сол и черен пипер и отново разбъркайте.
- Разпределете ги в тавата и печете около 40-45 минути до златист цвят и хрупкава коричка.
- Подправете с допълнително сол и черен пипер, според вкуса.
- Поднесете пилешките крилца топли, поръсени с пресен магданоз.
Приятен апетит!
Снимки: jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АЛПИЙСКИ БИЛКИ 220 гр.
МОРСКА СОЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ ФИНО СМЛЯНА 500 г
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН АКВА ДЕА МАРИНЕ 250 г
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АРОМАТ НА БОР 220 гр.
БИОФРЕШ ROSE OF BULGARIA СОЛИ ЗА ВАНА 360 г
МУКОПЛАНТ спрей за нос с морска вода 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Пилешки крилца в пикантен карамел
- Картофени хармоники
- Печени ябълки с мед и орехи
- Алкалоидите в черния пипер блокират COVID-19, показва проучване на учени от руския Институт по цитология
Коментари към Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка