Печена ципура върху сол

Необходими продукти:
- 1-2 ципури
- 500 грама морска сол
- 1 лимонов сок
- сухи подправки за риба по избор
Начин на приготвяне:
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Изсипете всичката сол в тава, сложете рибата, поръсете я със сухи подправки по избор, които не съдържат сол.
При печенето рибата поема толкова, колкото й е необходимо. Поръсете с лимонов сок или гарнирайте с няколко резенчета. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30 минути.
Охладете, поднесете и й се насладете. Гарнирайте със салата по ваш избор. Този метод на печене е добре познат и чрез него месата се запазват сочни.
Добър апетит!
Снимка: www.lacocinadepedroyyolanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КРАКА И ПЕТИ С ЛИМОН 120 мл
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АЛПИЙСКИ БИЛКИ 220 гр.
БИОФРЕШ ROSE OF BULGARIA СОЛИ ЗА ВАНА 360 г
ХЕРБАЛКАН ROCK ROSE СПРЕЙ ЗА НОС 30 мл
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АРОМАТ НА БОР 220 гр.
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ХЕД СПА ПОЧИСТВАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Отглеждане на лимон
- Полезни ли са лимоните за хората с диабет
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Пилешко филе с мед и горчица
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
Коментари към Печена ципура върху сол