Печена ципура върху сол

Необходими продукти:
- 1-2 ципури
- 500 грама морска сол
- 1 лимонов сок
- сухи подправки за риба по избор
Начин на приготвяне:
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Изсипете всичката сол в тава, сложете рибата, поръсете я със сухи подправки по избор, които не съдържат сол.
При печенето рибата поема толкова, колкото й е необходимо. Поръсете с лимонов сок или гарнирайте с няколко резенчета. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30 минути.
Охладете, поднесете и й се насладете. Гарнирайте със салата по ваш избор. Този метод на печене е добре познат и чрез него месата се запазват сочни.
Добър апетит!
Снимка: www.lacocinadepedroyyolanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КРАКА И ПЕТИ С ЛИМОН 120 мл
КАНАДЕРМ КАПИЛУС ШАМПОАН ПРОТИВ СЕБОРЕЯ 150 мл
ПЧЕЛЕН МЕД С МОРСКА СОЛ 230 г FAMILLE MARY
ХЮМЕР ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ ЗА НОС ЗА БЕБЕТА, ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ 50 мл
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С МАЩЕРКА 100 г
СНБ КОМПЛЕКТ ЗА БЪРЗ ПЕДИКЮР SET011
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Ароматна печена царевица
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Изсветлете косата си с мед, лимон, канела и кокосово масло
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Фреш от киви с лимон
Коментари към Печена ципура върху сол