Печена ципура върху сол

Необходими продукти:
- 1-2 ципури
- 500 грама морска сол
- 1 лимонов сок
- сухи подправки за риба по избор
Начин на приготвяне:
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Изсипете всичката сол в тава, сложете рибата, поръсете я със сухи подправки по избор, които не съдържат сол.
При печенето рибата поема толкова, колкото й е необходимо. Поръсете с лимонов сок или гарнирайте с няколко резенчета. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30 минути.
Охладете, поднесете и й се насладете. Гарнирайте със салата по ваш избор. Този метод на печене е добре познат и чрез него месата се запазват сочни.
Добър апетит!
Снимка: www.lacocinadepedroyyolanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АЛПИЙСКИ БИЛКИ 220 гр.
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ХЕД СПА ПОЧИСТВАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП 150 мл
ПЧЕЛЕН МЕД С МОРСКА СОЛ 230 г FAMILLE MARY
ПРОМОБЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АРОМАТ НА БОР 220 гр.
Б.ФРЕШ ПОДХРАНВАЩ ДУШ ГЕЛ 473 мл
МУКОПЛАНТ спрей за нос с морска вода 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Отглеждане на лимон
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Пилешко филе с мед и горчица
- Лекувайте ангината с гаргара от сода и лимон
- Лимони и чесън надвиват грипа
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Печена ципура върху сол