Печена ципура върху сол

Необходими продукти:
- 1-2 ципури
- 500 грама морска сол
- 1 лимонов сок
- сухи подправки за риба по избор
Начин на приготвяне:
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Изсипете всичката сол в тава, сложете рибата, поръсете я със сухи подправки по избор, които не съдържат сол.
При печенето рибата поема толкова, колкото й е необходимо. Поръсете с лимонов сок или гарнирайте с няколко резенчета. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30 минути.
Охладете, поднесете и й се насладете. Гарнирайте със салата по ваш избор. Този метод на печене е добре познат и чрез него месата се запазват сочни.
Добър апетит!
Снимка: www.lacocinadepedroyyolanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КРАКА И ПЕТИ С ЛИМОН 120 мл
КОСНАТЮР МЪЖКИ ДУШ ГЕЛ И ШАМПОАН С ХМЕЛ 3 В 1 200 мл
БИСОУ ПОЧИСТВАЩ И ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА ТЯЛО С ЧЕРВЕНА ГЛИНА 200 г
ЕНДОЛОР СЛИМ 200 мл
НовБЕРГЛАНД ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С МОРСКА СОЛ И АЛПИЙСКИ БИЛКИ 220 гр.
МОРСКА СОЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ ФИНО СМЛЯНА 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Отглеждане на лимон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Ползата от дишане на йодни пари на морето
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Как да си захванем лимон от семка
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
Коментари към Печена ципура върху сол