Печена ципура върху сол
Необходими продукти:
- 1-2 ципури
- 500 грама морска сол
- 1 лимонов сок
- сухи подправки за риба по избор
Начин на приготвяне:
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Изсипете всичката сол в тава, сложете рибата, поръсете я със сухи подправки по избор, които не съдържат сол.
При печенето рибата поема толкова, колкото й е необходимо. Поръсете с лимонов сок или гарнирайте с няколко резенчета. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30 минути.
Охладете, поднесете и й се насладете. Гарнирайте със салата по ваш избор. Този метод на печене е добре познат и чрез него месата се запазват сочни.
Добър апетит!
Снимка: www.lacocinadepedroyyolanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КРАКА И ПЕТИ С ЛИМОН 120 мл
БИСОУ I FEEL NATURE АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ ЗА ТЯЛО 200 г
КОМПЛЕКТ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ + НЕСЕСЕР + ПОЧИСТВАЩА КЪРПА 7TH HEAVEN
НовМОН ПЛАТИН НАТУРАЛНИ СОЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ 1000 г
ЕНДОЛОР СЛИМ 200 мл
НовКОСНАТЮР ДУШ ГЕЛ С ЛАЙКА И НАТУРАЛНИ СОЛИ 2 В 1 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Използвайте топъл компрес с морска сол за нагревки срещу синузит
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Отглеждане на лимон
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
Коментари към Печена ципура върху сол