Пълнени круши с извара

Необходими продукти за 4 порции:
4 сочни круши
2 с. л. лимонов сок
125 грама сладка извара
20 грама мед
листа маруля
Начин на приготвяне:
Крушите се разрязват на половина, част от вътрешността се премахва и се напръсква с лимонов сок. Прави се пълнеж от премахнатата част на плодовете, която се нарязва на ситно и се смесва с мед. С тази смес се напълват крушите. Поставят се върху листо маруля и се сервират. Ако желаете, може да залеете десерта със сладък сос.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ С МАГНОЛИЯ И КРУША 240 г
ИНОФАРМ МИСТ ЗА КОСА И ТЯЛО 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ 190 г
КОНФИТЮР ОТ БИО КРУШИ, КАЙСИИ И МЕД 220 г FAMILLE MARY
ФРЕШ ДЖУС ДУШ ГЕЛ С КАРАМЕЛ И КРУША 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
Коментари към Пълнени круши с извара