Пълнени круши с извара
Необходими продукти за 4 порции:
4 сочни круши
2 с. л. лимонов сок
125 грама сладка извара
20 грама мед
листа маруля
Начин на приготвяне:
Крушите се разрязват на половина, част от вътрешността се премахва и се напръсква с лимонов сок. Прави се пълнеж от премахнатата част на плодовете, която се нарязва на ситно и се смесва с мед. С тази смес се напълват крушите. Поставят се върху листо маруля и се сервират. Ако желаете, може да залеете десерта със сладък сос.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ СЪС СПАНАК И ИЗВАРА 190 г
ГРЕЙС КОЛ БУТИК ЛОСИОН ЗА ТЯЛО НЕРОЛИ, КРУША И ХЕДИХИУМ 500 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ СОК ОТ КРУШИ 250 мл
ИНХУА СЛИМ капсули * 36
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Карамелизирани круши със синьо сирене, канела и орехи
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Състав и полезни свойства на крушата
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Ябълков сладкиш с грис
Коментари към Пълнени круши с извара