Пълнени круши с извара
Необходими продукти за 4 порции:
4 сочни круши
2 с. л. лимонов сок
125 грама сладка извара
20 грама мед
листа маруля
Начин на приготвяне:
Крушите се разрязват на половина, част от вътрешността се премахва и се напръсква с лимонов сок. Прави се пълнеж от премахнатата част на плодовете, която се нарязва на ситно и се смесва с мед. С тази смес се напълват крушите. Поставят се върху листо маруля и се сервират. Ако желаете, може да залеете десерта със сладък сос.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ СЪС СПАНАК И ИЗВАРА 190 г
ГАНЧЕВ СОК ОТ КРУШИ 250 мл
ЕФЕКОЛ ФИБРИ саше * 14
ГРЕЙС КОЛ БУТИК СКРАБ ЗА ТЯЛО НЕРОЛИ, КРУША И ХЕДИХИУМ 225 г
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ползи от консумацията на извара
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Състав и полезни свойства на крушата
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Зеленчукова запеканка с извара
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
Коментари към Пълнени круши с извара