Начало Хранене Рецепти Основни ястия От риба и морски продукти Пълнени камби с риба тон и галета

Пълнени камби с риба тон и галета

Пълнени камби с риба тон и галета - изображение

Необходими продукти:

  • 4 чушки камби
  • 1 супена лъжица нарязан на ситно лук
  • 1 чаена чаша галета (или смлени хлебни трохи)
  • 1 яйце
  • 1/2 чаена чаша мляко
  • 1 чаена лъжица сок от лимон
  • 1 консерва риба тон (200 грама)
  • 2 супени лъжици масло
  • настърган чедър, швейцарско сирене или пармезан

Начин на приготвяне:

Бланширайте почистените чушки за 5 минути във вряща вода и ги отцедете добре.

Лука, яйцето, 1/2 чаена чаша от галетата, млякото, лимоновия сок, рибата комбинирайте и подправете.

Напълнете с тази смес чушките.

Маслото и останалата половин чаша галета разбъркайте и поръсете върху напълнените чушки.

Печете пълнените чушки 15 минути на 200 градуса, а 5 минути, преди да приключите с печенето, поръсете чушките с настъргано сирене по избор.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноЗдравни съвети