Пълнени домати с шунка, яйце и кашкавал

Необходими продукти:
- 4 домата
- 200 грама шунка
- 1 яйце
- 80 грама кашкавал
- 3 супени лъжици сос бешамел
- сол, черен пипер, олио и галета на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете ситно шунката.
Смесете я с разбитото яйце и соса бешамел, подправете и разбъркайте.
Отрежете горната част на доматите, отстранете малко от месестата вътрешност, ако е необходимо, напълнете ги с получената смес и поръсете с настърган кашкавал.
Подредете ги в намазнена тава, която сте поръсили с галета, и изпечете за 20 минути във фурната.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени домати с шунка, яйце и хлебно-кашкавалено покритие
- Пълнени домати с кайма, зеле и кашкавал
- Пълнени домати с аспержи и скариди
- Пълнени домати с леща и доматен сос
- Пълнени домати с прясно козе сирене
- Запечени домати с кашкавал и плънка от сметана, орехи и чесън
- Пълнени домати с пилешка салата
- Печени домати с яйца и кашкавал
- Домати с плънка от ориз, моцарела и спанак
- Домати с яйчена плънка и горчица
Коментари към Пълнени домати с шунка, яйце и кашкавал