Пълнени гъби с ориз и лук

Необходими продукти:
- 50 грама ориз Басмати
- 1 глава лук
- 600 грама печурки
- подправки на вкус
- олио
Начин на приготвяне:
Сварете до готовност ориза в подсолена вода.
Измийте печурките, отстранете крачета им, а шапките подредете в намазнена тава с отворите нагоре.
Нарежете ситно лука, запържете го за кратко в олио и тогава към него прибавете накълцаните части от гъбите, които по-рано отделихте от шапките. Нека всичко се пържи до златисто.
Изсипете готовия ориз в съда със запръжката, подправете и напълнете плътно гъбите с тази комбинация.
Изпечете ги за около 20 минути в загрята до 200 градуса фурна.
Добър апетит!
Източник:
ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 200 мл
ЛЮКСЕОЛ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 200 мл
НовКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на суров ориз?
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
Коментари към Пълнени гъби с ориз и лук