Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Пълнени гъби портобело с говеждо месо

Пълнени гъби портобело с говеждо месо

от 03 ное 2017г., обновено на 10 яну 2020г.
Пълнени гъби портобело с говеждо месо - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 3 супени лъжици зехтин
  • 4 гъби портобело
  • 1 глава лук
  • 2 чушки
  • 500 грама говеждо месо
  • 4 резена сирене проволоне
  • сол
  • черен пипер
  • нарязан магданоз

Начин на приготвяне:

Включете фурната на максимална степен. Почистените от пънчетата гъби, поставете в тава, която сте застелили с хартия за печене, с вътрешната страна нагоре. Поръсете ги със сол, черен пипер и една лъжица от зехтина.

Нарежете лука на лунички. В голям тиган загрейте една лъжица от мазнината и добавете лука и чушките, подправете със сол и пипер. Бъркайте често 5 минути, докато зеленчуците леко променят вида си. Извадете ги в чиния.

Изсипете останалия зехтин в тигана и увеличете котлона на висока степен. Нарежете месото на дребни парчета и подправете. Запържете късчетата месо от всяка страна за 3 минути. Изкючете котлона и върнете зеленчуците в тигана, разбъркайте добре.

Напълнете всяка една от гъбите със сместа и покрийте с резен от сиренето проволоне. Запечете във фурната за 20 минути, докато то се разтопи, а чушките станат меки. Накрая поръсете с нарязан магданоз и поднесете.

Бон Апети!

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:
  • Пълнени гъби на фурна Пълнени гъби на фурна
  • Пълнени гъби с бекон и спанак Пълнени гъби с бекон и спанак
  • Пълнени гъби Пълнени гъби
  • Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнени гъби портобело с говеждо месо

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнени гъби портобело с говеждо месо
    www.framar.bg 
    на 18 May 2025 в 19:03
    Коментирайте "Пълнени гъби портобело с говеждо месо"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пълнени гъби на фурна
  • Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
  • Пълнени гъби
  • Пълнени гъби с бекон и спанак
  • Пълнени гъби с песто и пармезан
  • Пълнени гъби с ориз и лук
  • Пълнени гъби с картофи, майонеза и чесън
  • Пълнени гъби с крема и синьо сирене
  • Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
  • Пълнени гъби портобело с капрезе
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 72 дни, 21 часа и 25 мин.

Пилешко месо със салмонела в магазините! Как да сме сигурни какво купуваме?

преди 1990 дни, 6 часа и 45 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Услуги в България на speedybook.pro

преди 2 дни, 7 часа и 7 мин.

Какво представлява прозяването

преди 6 дни, 22 часа и 7 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 6 дни, 22 часа и 19 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 6 дни, 22 часа и 26 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОУМОН ХИСТАМИН 30 СН

РУУФ РАТ КАПАН ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ С ЛЕПИЛО 18 / 13 см CATCHMASTER

НИВЕА СЪН PROTECT & MOISTURE ХИДРАТИРАЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ПОМПА SPF50+ 270 мл

СОЛИНГЕН МАГНУМ КЛЕЩИ ЗА НОКТИ 003

ОРТОТЕХ ОРТО СОФТ РАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА ПРЪСТИ ХАЛУКС ПРОТЕКТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:39:11

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:27:52

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: Десислава Петрова от 16 май 2025г. в 16:20:59

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: Петя Петкова от 16 май 2025г. в 15:53:33

НИЛАЦИД ГАСТРОГЕЛ саше * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 15:24:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival